Vergaderruimtes

Inspirerende omgeving

Een vergaderruimte op maat, in een inspirerende en groen omgeving. Kunt u zich het nog mooier voorstellen? Bij ons kunt u een effectieve vergadering met alle nodige faciliteiten combineren met een leerzame wandeling langs onze duurzame installaties. Dat is afwisselend, bijzonder en bovendien in lijn met de duurzame tijdsgeest! We hebben vergaderruimte voor groepen van 8 tot 150 personen.

Voorzieningen

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van allerlei handige voorzieningen, zoals gratis wifi en vaste beamers. Daarnaast gaat een vergadering in één van onze zalen gepaard met een kopje koffie of thee. Op verzoek kan er uitstekende catering zoals lunches, hapjes of buffetten worden verzorgd.

Vergaderzaal 1

2-12
1/2 dag€ 75,-
1 dag€ 150,-

Vergaderzaal 2

12-50
1/2 dag€ 150,-
1 dag€ 250,-

Symposiumruimte

2-300
1/2 dag€ 500,-
1 dag€ 800,-

Prijzen zijn incl. koffie, thee, wifi en beamer. Prijzen catering en overige faciliteiten op aanvraag. Alle ruimtes hebben de optie voor een excursie in het BioScience Center.

Contact

Combineer met een excursie

En wilt u na het vergaderen even fijn onthaasten in een inspirerende en interessante omgeving? Op loopafstand van onze vergaderruimtes vindt u de verschillende duurzame oplossingen waar het Bioscience Center aan werkt, en deze kunt u van dichtbij bekijken. U kunt op deze website een excursie boeken om te combineren met uw vergadering of symposium.

1

Windmolens

2

Zonneweide

3

Algenvijver

4

Biovergister

Meer info