Excursies

1

Windmolens

2

Zonneweide

3

Algenvijver

4

Biovergister

5
+

Bezoek Bataviastad

Maak uw keuze

Duursamen Lelystad is de perfecte locatie voor een bijzonder uitje. Wij hebben onderscheid gemaakt tussen drie types uitjes, maar alle groepen zijn welkom.

Groepsuitje

Duurzaam plezier voor jong en oud

Wilt u eropuit met uw vereniging, bedrijf of vriendengroep? Heeft u zin in een leerzame en leuke activiteit, waarmee u een dag of dagdeel kan vullen? Zoek niet verder; bij ons bent u voorzien op alle gebieden.

Bioscience Center

Het Bioscience Center is een plek waar wetenschap en ontspanning samenkomen. Een locatie waar vooruitstrevende duurzaamheid hand in hand gaat met een heerlijk dagje uit. Onze locatie biedt allerlei bezienswaardigheden, die u met uw vereniging of groep kunt bezoeken, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren gidsen.

Een bezoekje boeken

Een bezoekje brengen aan de duurzame bezienswaardigheden van het Bioscience Center? Dat kan! U kunt één of meerdere bezienswaardigheden combineren met andere leuke activiteiten in de omgeving, zoals een bezoek aan Batavia Stad, de Oostvaardersplassen of het Aviodrome.

Bedrijfsuitje

Duurzaam eropuit met uw collega’s

Duurzaamheid is een hot topic en het is dan ook een waardevolle tijdsbesteding om met uw collega’s te bekijken wat er zoal gebeurt op dit gebied. Een leuke en leerzame activiteit om mensen aan het denken te zetten.

Een duurzaam bedrijfsuitje

Het Bioscience Center is de ideale locatie voor een ontspannen en intelligent bedrijfsuitje. Samen met uw collega’s kunt u diverse toepassingen van duurzame techniek bekijken, zoals een zonneweide, een windmolenpark en een biovergister.

Bezoekje aan het Bioscience Center

Bij ons bent u voorzien van een duurzaam dagje uit waar u en uw collega’s het nog lang over zullen hebben. Een uitstapje bij ons is prima te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld Batavia Stad of een andere dagbesteding.

Een duurzaam dagje met alles erop en eraan. Lijkt u dat wat? Neem gerust contact met ons op, en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Schoolreisje

Duurzaamheid voor kinderen

Duurzaamheid gaat over morgen. Over de wereld die we nalaten aan de volgende generatie. Juist daarom is het zo belangrijk dat kinderen al vroeg leren wat duurzaamheid inhoudt en wat je ermee kan bereiken.

Een leuk en leerzaam uitje

Of het nu kinderen zijn uit de kleuterklas of de examenklas van de middelbare school; iedereen houdt ervan om buiten te zijn. Wat als u een leuke buitenactiviteit kunt combineren met een leerzaam uitstapje? Het Bioscience Center biedt die mogelijkheid!

Schoolreisje naar het Bioscience Center

Wilt u een dagje weg met de klas of de gehele school, om onze windmolens, zonneweide, biovergister, koeienstal of algenvijver te bezoeken? U kunt gerust contact met ons opnemen om te weten te komen wat wij u en uw schoolkinderen kunnen bieden!

Bezienswaardigheden

Zonneweide

Biovergister

Windmolens

Algenvijver

Interesse in een excursie?

Vul uw telefoonnummer in wij bellen u zo snel mogelijk terug!
U kunt ook zelf met ons contact opnemen.

Contact